توقف ناوگان دریایی ارتش ایران در سواحل سوریه
ناوگان جنگی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای دومین بار، روز شنبه از کانال سوئز عبور کرد و این عمل واکنش وزیر دفاع اسرائیل را برانگیخت.
به گزارش واحد خبر روایتگر به نقل ازصراط ؛ حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد که هجدهمین ناوگروه نیروی دریایی این کشور متشکل از دو ناو جنگی برای دومین بار طی سه دهه گذشته از کانال سوئز عبور کردهاند.
دریادار سیاری به مقصد این دو ناو اشاره نکرد با این وجود یورونیوز گفته است که ناوهای ایران در بندر طرطوس سوریه کناره گرفتهاند.
سال گذشته تهران و دمشق توافقنامهای در خصوص آموزش ارتش ایران به نیروهای دریایی سوریه امضا کرده بودند.
ایهود باراک، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در واکنش به این رویداد گفت: «باید به شما بگویم احساس میکنم که اگر این رژیم که یک حکومت بسیار تندروی افراطی است به سلاح هستهای دست یابد، در برابر سرنگونی مصون میشود.»
معاون نخست وزیر اسرائیل نیز که در ژاپن به سر میبرد روز پنجشنبه حکومت ایران را به صدور تروریسم متهم کرده بود که این ادعا در نوع خود بی نظیر محسوب می شود چرا که هنوز 40 روز از آخرین عملیات تروریستی صهیونیست ها در ایران نگذشته است!
لازم به یاد آوری است که دو ناو جنگی ارتش ایران، فوریه سال گذشته میلادی نیز از کانال سوئز عبور کرده بودند که از سوی رژیم منحوس اسرائیل حرکتی تحریک آمیز خوانده شده بود.

















